dirk.driezen@itinsights.be

Over ons

Een beetje wie wij zijn

IT insights is geboren

Als Driezen IT collega’s Dirk Driezen en Filip Eyckmans kwamen we bij onze klanten steeds de latente noodzaak van meer inzicht in hun IT omgeving tegen. Zaakvoerders en key decision makers baseren zich al te vaak op onvolledige gegevens met verkeerde – of afwezige – beslissingen tot gevolg. Er wordt bijvoorbeeld vaak niet bij stil gestaan  dat een veilig computernetwerk een conditio sine qua non is om op een verantwoorde manier met gegevens om te gaan. ‘s Avonds worden alle deuren afgesloten en het alarm aangezet, terwijl beveiligingscamera’s alles nauwgezet bewaken, maar ondertussen weet niemand wat er zich allemaal op het eigen netwerk afspeelt.

Meer en meer werd de noodzaak groter om niet enkel goede internetbeveiliging te voorzien voor onze klanten, maar hen ook het nodige inzicht te geven in het soort verkeer wat binnen en buiten gaat. Als blijkt dat één bepaalde werknemer dagelijks uren op facebook zit, of als er ‘s avonds youtube verkeer is door de buren die op je wifi zitten, dan ben je daar beter van op de hoogte. Als er vanaf een pc veel dropbox verkeer is, terwijl je zelf op Office 365 zit, is er wellicht wat aan de hand. Of als je merkt dat je draadloze verbinding aan een slakkengangetje gaat, terwijl je naast de access point zit, wil je weten waarom in plaats van er gewoon nog eentje bij te zetten (en het erger te maken).

In 2014 zijn we bij Driezen IT partner geworden van Cisco Meraki, marktleider van cloud-based netwerkapparatuur. De Meraki firewalls, switches en access points bieden enterprise-grade kwaliteit, gecombineerd met het broodnodige netwerkinzicht om gefundeerde beslissingen te kunnen nemen. Op enkele jaren tijd werden talloze ondernemingen, scholen en gemeentebesturen uitgerust met de Meraki netwerkoplossingen. Na deze korte inloopperiode werd duidelijk dat de Driezen – Meraki combinatie een eigen verhaal verdiende. 

Eind 2016 hebben Filip Eyckmans en Dirk Driezen hun schouders onder het IT insights project gezet om onder die naam de markt te veroveren. Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen graag langs om uit te leggen hoe wij U het inzicht geven dat slimme ondernemingen verdienen.

Smart businesses have IT insights

Dirk Driezen

 

100%
Analyse wireless en wired netwerk - wie doet wat?
100%
Post-validation survey en spectrum analyse - werkt het wifi netwerk zoals verwacht?
100%
Beveiligde internettoegang incl. security rapporten

IT insights team

Erik Sneyders

Network & Security Engineer

Stéphane Willaert

Sales Managed Network

Dirk Driezen

Certified Survey Engineer & Wireless Administrator

Filip Eyckmans

Network engineer
0+
leerlingen op wifi netwerk
0+
Server en wifi projecten
0+
scholen
0+
Klanten